210 57 31 581
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Στέγες Υποστηριζόμενης είναι το σύνολο των χώρων που διατίθενται για την μόνιμη διαβίωση - κατοικία των ατόμων με αναπηρία με οργανωμένη υποστήριξη από τον Φορέα, έτσι ώστε να διασφαλίζονται συνθήκες κατάλληλες για ύπνο, σωματική υγιεινή, καθαριότητα και αξιοπρεπή καθημερινή διαβίωση.

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ εδώ

Φίλτρο Αναζήτησης

ΚΡΗΤΗ, Λασίθι ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 31, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΑΤΤΙΚΗ, Κεντρικός Τομέας, Δήμος Ηλιούπολης Φιλολάου 36, Ηλιούπολη
ΑΤΤΙΚΗ, Ανατολική Αττική, Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου Πικερμίου 79, Πικέρμι
ΑΤΤΙΚΗ, Δυτικός Τομέας, Δήμος Ιλίου Ικάρου 28 και Κάλχου 64, 'Ιλιον
ΚΡΗΤΗ, Ηράκλειο Μικράς Ασίας 30, Σταθμός A.T. OTE, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο
ΑΤΤΙΚΗ, Βόρειος Τομέας, Δήμος Παπάγου - Χολαργού B. Mελά 1, Χολαργός
ΗΠΕΙΡΟΣ, Ιωάννινα Ζίτσα Ιωαννίνων, Ιωάννινα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Κιλκίς Γιαλαμίδη 3, Κιλκίς

s

...
Το όραμα για τη δημιουργία του Autismap είναι να αναπτύξουμε μια εξελισσόμενη και ανανεούμενη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και δικτύωσης για τον αυτισμό στην Ελλάδα , που να αφουγκράζεται τις νέες ανάγκες και να αξιοποιεί συνέργειες και συνεργασίες. Ο σκοπός μας είναι η υποστήριξη των δικαιωμάτων και της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, η ενίσχυση της προσβασιμότητας τους στις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες και η καταπολέμηση του στίγματος .

 Με τη συμμετοχή σας και την συνεχή καταγραφή και επικαιροποίηση των στοιχείων δομών και επαγγελματιών θα αποτελέσει έναν εύχρηστο οδηγό για γρήγορη και εύκολη αναζήτηση των δομών που εξυπηρετούν άτομα με ΔΑΦ και τις οικογένειες τους στην Ελλάδα και παράλληλα ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τη Νομοθεσία και τα επιστημονικά δεδομένα, για οικογένειες, αρμόδιους φορείς, ερευνητές, εκπαιδευτικούς , νομικούς, επαγγελματίες υγείας , ψυχικής υγείας και Ειδικής Αγωγής  και για κάθε ενδιαφερόμενο.

.

1500
ΔΟΜΕΣ
1800
ΩΡΕΣ

Στρατηγικός συνεργάτης - υποστηρικτής επικοινωνίας

Υποστηρικτές Επικοινωνίας

Διαχείριση

Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης - Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
Χρυσολωρά 10-12, 12132,  Περιστέρι
210 57 31 581
210 57 31 581
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Εγγραφή στο newsletter

Invalid Input