210 57 31 581
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νοσοκομειακές Οδοντιατρικές Μονάδες

 Οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) αποβλέπουν στην κοινωνική και οικονομική ενσωμάτωση και επαγγελματική ένταξη των ατόμων με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα και συμβάλλουν στη θεραπεία τους και στην κατά το δυνατόν οικονομική τους αυτάρκεια.

Οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης μπορούν να είναι ταυτόχρονα παραγωγικές, καταναλωτικές, εμπορικές, προμηθευτικές, μεταφορικές, τουριστικές, οικοδομικές, πιστωτικές, αναπτυξιακές, κοινωνικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές μονάδες και να αναπτύσσουν οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα (αγροτική, κτηνοτροφική, μελισσοκομική, αλιευτική, δασική, βιομηχανική, βιοτεχνική, ξενοδοχειακή, εμπορική, παροχής υπηρεσιών, κοινωνικής ανάπτυξης).

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ εδώ

Φίλτρο Αναζήτησης

ΑΤΤΙΚΗ, Ανατολική Αττική, Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Βασιλέως Παύλου 1, Βούλα
ΚΡΗΤΗ, Λασίθι Κωνστ. Παλαιολόγου & Κνωσσού, Άγιος Νικόλαος
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Κωνσταντινουπόλεως 49, Θεσσαλονίκη
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη Ζωγράφου Ελένης 2, Θεσσαλονίκη
ΗΠΕΙΡΟΣ, Ιωάννινα Στρ. Μακρυγιάννη 60, Ιωάννινα
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ, Καβάλα Άγιος Σίλας, ΚΑΒΑΛΑ
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ, Κέρκυρα Κοντόκαλι
ΑΤΤΙΚΗ, Πειραιάς, Δήμος Νίκαιας - Άγιου Ιωάννη Ρέντη Δ. Μαντούβαλου 3, Νίκαια
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, Αχαία Καλαβρύτων 37, Πάτρα
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, Ρόδος Κριστιαν Μπαρναρντ 1, Ροδος
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Σέρρες
ΑΤΤΙΚΗ, Κεντρικός Τομέας, Δήμος Αθηναίων Λεωφ. Θηβών και Παπαδιαμαντοπούλου, Αθήνα
ΚΡΗΤΗ, Ηράκλειο Βούτες Ηρακλείου, Κρήτη
Το όραμα για τη δημιουργία του Autismap είναι να αναπτύξουμε μια εξελισσόμενη και ανανεούμενη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και δικτύωσης για τον αυτισμό στην Ελλάδα , που να αφουγκράζεται τις νέες ανάγκες και να αξιοποιεί συνέργειες και συνεργασίες. Ο σκοπός μας είναι η υποστήριξη των δικαιωμάτων και της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, η ενίσχυση της προσβασιμότητας τους στις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες και η καταπολέμηση του στίγματος .

 Με τη συμμετοχή σας και την συνεχή καταγραφή και επικαιροποίηση των στοιχείων δομών και επαγγελματιών θα αποτελέσει έναν εύχρηστο οδηγό για γρήγορη και εύκολη αναζήτηση των δομών που εξυπηρετούν άτομα με ΔΑΦ και τις οικογένειες τους στην Ελλάδα και παράλληλα ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης για τη Νομοθεσία και τα επιστημονικά δεδομένα, για οικογένειες, αρμόδιους φορείς, ερευνητές, εκπαιδευτικούς , νομικούς, επαγγελματίες υγείας , ψυχικής υγείας και Ειδικής Αγωγής  και για κάθε ενδιαφερόμενο.

.

1500
ΔΟΜΕΣ
1800
ΩΡΕΣ

Στρατηγικός συνεργάτης - υποστηρικτής επικοινωνίας

Υποστηρικτές Επικοινωνίας

Διαχείριση

Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης - Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
Χρυσολωρά 10-12, 12132,  Περιστέρι
210 57 31 581
210 57 31 581
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Εγγραφή στο newsletter

Invalid Input